Hangi Tür Metin2 Pvp Server Açalım Emek-Orta-Wslik-Bedava Editli

"Mt2ci" Metin2 Blogu Ekibi Olarak Yaz İçin Metin2 Pvp Server Açmayı Düşünüyoruz...


Merhaba mt2ci okurları aklımızda uzun zamandır olan metin2 pvp server açmayı düşünüyoruz, bir turlu karar veremedik emek mi olsun, orta mı olsun, wslik mi olsun veya editler bedavamı olsun bilemedik.


Aklımdakı Düşüncelerim;





Emek olursa userimiz gene güzel olur +200 filan yakalarız ama emekde her yer emek kaynıyo ve yüksek online pvp serverlar var bu konuda fazla ısınamadım açıkcası...

Orta pvp düşünürsek aslında içime en çok ısınan bu oluyor +45,55 lw başlangıçlı 120 lw bitişli 4 tane zırh, 4 tane silah, 2 kerede iç itemler dönüşümlü olarak da olabilir.


Wslik serverlar güzel tutuluyo aslında direk güzel bi hitle userler başlayabiliriz ama ne biliyim sonradan insanlar yapacak birşey bulamadıklarında baska pvp geçiyorlar 2-3 gunde oyun bıtıyo ve heveslerini alıyolar hemen online olan ve hemende azalan bir tip oldugu için bunada fazla ısınmadım...


Bedava Editli gelirsek aslında güzel bi fikirle çok güzel bi oyun olabilir bence hem emek hem wsligi kapsiyan bir oyun olabilir nasıl diyim 5-6 kere dönüş olarak ve dönusumlerin bir kaçı zorluk derecesi fazla olan herkezde aynı editl olmayıp çeşit çeşit editler markete olarak güzel bi oyun olabilir.



Bizi Yardımcı Olun Nasıl Olsun Peki;




Kısaca benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar sizlerin kararı ile en çok hangi tarz olsun oyunda bunlar sunları olsun veya oyun düzeni böle olsun gibi oyuna şekil verecek yorumlarınızı bekliyorum.

Aşagıdan yorumlarınızı beklıyorum eger google hesabınız yoksa "Yorumlama Biçimi" Anonim olarak yapabilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski